Om os
'Stenmenneskene' stands and looks out over the sea, magical and mysterious... They are carried out by the Norwegian Svein Knudsen (photo: Diana Holm)

HanstholmKulturhus

Åbningstider:

Sæson fra påskelørdag til vintertid

Lørdage og søndage fra 13.00 til 17.00

Grupper og andre kan få en særlig aftale, kontakt formanden på 2494 8918

Som medlem af foreningen opnår du:

1. Indbydelse til fernisering

2. Gratis adgang til udstillingerne

3. Lodtrækningsmulighed om et kunstværk på genfors

4. 10% rabat på køb af kunst

5. Adgang til at udstille egne værker i begrænset periode

Hanstholm Kulturhus

Roshagevej 20

7730 Hanstholm

Medlemsskab koster kr. 200,- pr. kalenderår og kan indbetales til Sparekassen Thy: 9083-05356 16965.

Du er selvfølgelig velkommen til at støtte foreningen derudover! Alle bidrag modtages med stor tak!

Om os

Bestyrelsen er Børge Lovmand, formand;

øvrige bestyrelse er Hanne Nordentoft, Khalid Ahmadi, Per Andersen og Ina Kristensen.

Vision

På kanten af Thy, der hvor hav og himmel synes at gå i ét, ligger bygningen Hanstholm Kulturhus. Herfra kan man skue udover de store vidder til fjerne egne og måske også ind i sig selv. Kulturhuset er broen, der binder himmel og hav, hjemme og ude, fortid og nutid. Med fundament i nordiske kunst- og kulturtraditioner skal vi i huset eksperimentere med det kunstneriske og nyskabe det folkelige.

Herude er der højt til himlen og plads til alle. Der er rig mulighed for at favne bredt og skue vidt både til fortidens myter og fremtiden muligheder. Vi vil gennem musik, kunst og fællesskab søge at levendegøre, formulere og forny de nordiske kultur- og kunsttraditioner. Kunstens mange ansigter skal afspejle de udstillere, der inviteres til huset. Derfor skal både etablerede og også nye kunstnere kunne udstille til inspiration for foreningens medlemmer og for andre, der har deres gang i huset.

Vi ser en kulturbygning, der kan være et favnende, inspirerende sted for medlemmerne, hvor der kan dyrkes forskellige kulturelle og folkelige aktiviteter. Et sted der binder mennesker sammen i et fælles kulturrum, og som kan være med til at tegne profilen for Hanstholm og Thy.

'Himmelstigen' (the sky ladder) by Per Andersen (photo: Diana Holm)

Formål

Foreningens formål er at udvikle og fremme vilkårene for kunst- og kulturaktiviteter i Thy.

Målsætning

- stigende medlemstilgang over år

- renovering af kulturbygningen indvendig som udvendig

- flere udendørs muligheder med borde og bænke

- samarbejde med andre foreninger, institutioner samt firmaer

- flere aktiviteter i og udenfor huset – musik, kunst, yoga, workshops, events

- flere åbne timer, også om aftenen

- flere aktive medlemmer

- kulturhuset som mere synlig aktør i lokalområdet

Vedtaget på bestyrelsens møde d. 6.9.2016.